Classes

CLASSES

Kenmerkend voor al onze classes is het feit dat je geen geschreven lesmateriaal ontvangt. En dat is gedaan met een hele goede reden.

In onze optiek ben jij de manager van je eigen leven. Jij bepaalt bewust en onbewust hoe je leven vorm krijgt, wat je creëert en aantrekt in je leven. Jij bent het centrum van jouw persoonlijke universum, een universum dat alleen jij waarneemt zoals jij dat doet. Niemand neemt jouw wereld waar zoals jij dat doet.

Wat er gebeurt in jouw wereld, wat er op jouw pad komt, wat je denkt, voelt, hoe je handelt, wat je ervaart; het komt allemaal uit jou. Daarom ben jij de allerbelangrijkste van allemaal in jouw wereld. Maar dat betekent ook dat jij voor de volle 100% verantwoordelijk bent voor die wereld.

In onze classes leer je die verantwoordelijkheid te nemen en te begrijpen waarom je dat dient te doen in het leven. Niemand ontkomt eraan, het geldt letterlijk voor ieder mens; arm of rijk, succesvol of niet, groot of klein, enzovoorts. Wij helpen je slechts herinneren dat het zo is, want diep vanbinnen weet je dit allang..

Uit elke class haal jij er persoonlijk uit wat jij eruit wil halen; wat voor jou persoonlijk belangrijk is Alle krenten die je uit de pap haalt, dragen bij aan jouw groeiproces en jouw ontplooiing als mens en als ziel. Wat voor jou belangrijk is, is misschien voor je buurman/vrouw minder belangrijk. Jij bepaalt zelf welke aantekeningen je maakt in de class opdat ze jou helpen met het vormgeven van jouw wereld, van jouw universum en dus van jouw leven. Zo groei je, zo leer je, zo kun je het meeste uit het leven halen.