De Spirituele Wereld

De Spirituele Wereld

Met onze zintuigen nemen we onze fysieke wereld waar. Maar er bestaat ook een spirituele wereld die vele malen groter en uitgebreider is dan onze fysieke wereld. Maak kennis met deze wereld en zie welke zielen zich daar bevinden en hoe het eraan toegaat. Zie in hoe deze spirituele wereld verschilt van onze fysieke wereld.

In deze class leer je over het bestaan van de spirituele wereld. Je leert ook over de zielen die daar werkzaam zijn zoals je beschermengelen, je gidsen, je Hogere Zelf, de aartsengelen, meesters, enzovoorts. We bespreken wat deze zielen nu allemaal doen en hoe ze met je werken en waarom. Maar ook kijken we naar het concept van overledenen en of deze zielen daardoor automatisch je gids worden. We gaan in op hoe je met hen kunt communiceren en hoe die tweerichting communicatie werkt en wat je ze allemaal kunt vragen. Maar ook welke vraag je bij wie neerlegt. Omdat je de pendelclass hebt gevolgd, kun je die kennis hier nog meer inzetten. 

Verder gaan we in op de gevaren in het gebruik van een Ouija-bord en wat dat in het verleden met mensen gedaan heeft. De rol van je ego en je bewuste mind komt duidelijk naar voren en als kers op de taart vertel ik je over natuurwezens zoals kabouters, elven, feeën, trollen, draken, eenhoorns, enz.  Echt een gave class om te doen.

Class data volgen nog.