Intuïtie

Intuïtie

Wij leven in een wereld die niet alleen helemaal aan het doordraaien is, maar ook compleet de connectie met de realiteit verloren heeft. Het is alsof we op een trein zitten die zo snel rijdt dat hij alleen nog maar kan stoppen door ontsporing of door met volle kracht ergens tegenaan te botsen. Hoe is het zover gekomen en is kunnen we de trein nog tijdig stoppen?

In deze class leer je de kracht van intuïtie en de mogelijkheden die het je biedt om ruimte en lucht voor jezelf te creëren in een maatschappij die op hol geslagen is. Daar waar ratio het niet meer redt, biedt intuïtie een antwoord. Leer alles over je intuïtie en hoe je middels je intuïtie jouw wereld en dus de wereld verandert door er alleen al anders tegen aan te kijken.

Je leert alles over hoe je hersenen werken, hoe eindeloos het veld van intuïtie is. Hoe intuïtie, hart en ziel met elkaar verbonden zijn, wat de eigenschappen zijn van intuïtie, maar ook van rationeel denken en hoe intuïtie bijdraagt tot het creëren van je hoogste goed in dit leven. Ook leer je door gebruik te maken van je intuïtie, om weer in lijn te komen met het leven zelf en je passie te leven.  

Class data volgen nog.