Loslaten

Loslaten

Loslaten is wellicht het moeilijkste wat er is. In deze class leer je heel veel over loslaten in het algemeen, maar ook over wat vasthouden is en waarom we dat doen. Hoewel het zo gemakkelijk lijkt om dit zelf te beschrijven, is er veel meer te leren over loslaten. 

In deze class leer je allerlei facetten over loslaten, maar ook over de redenen waarom je iets vasthoudt en niet wil loslaten. Je leert manieren om los te laten en je leert ook wat de consequenties zijn van vasthouden die kunnen resulteren in bekende ziektepatronen. Je leert over de rol van je ego en de ziel in dit proces en welk aspect van jou waarvoor verantwoordelijk is.

Verder leer je manier om van vasthouden naar loslaten te gaan. Doordat je deelgenomen hebt aan de pendelclass, heb je de mogelijkheid om in meer detail op onderzoek uit te gaan waarom het je zoveel moeite kost om bepaalde zaken in je leven los te laten. Daarna maken we een begin met het loslaten van kleine gemakkelijke dingen, zodat je het concept begrijpt. Van daaruit kun je straks zelf de grotere zaken aanpakken.

De class “Controle loslaten” gaat specifiek in op het onderwerp “de controle willen hebben” en wat dat met je doet alsmede ook wat er gebeurt wanneer je besluit dit los te laten. 

Class data volgen nog