Studeren & carrière – waar ben ik goed in

Studeren en carrière - waar ben ik goed in

Wie ben je nu echt? Waar ben je goed in? Welk enorme potentieel heb je tot je beschikking, dat je nu nog niet gebruikt omdat je niet weet dat je het hebt? Jij hebt veel meer in je mars dan wat je op school geleerd hebt. Ik kan je helpen met het inzicht te verwerven in wat je talenten zijn, waar je goed in bent, welke mogelijkheden er zijn en hoe je dat kunt gebruiken.

Of je nu als student met de vraag zit welke vervolgopleiding er bij je past, je in je carrière van baan zou willen wisselen, je in een burn-out of depressie zit, maar je weet niet waarnaartoe, dan heb je behoefte aan helderheid, inzicht en overzicht. En daarmee kan ik je helpen.

Ik ga je stof tot nadenken aanreiken alsmede tools om het voor jou inzichtelijk te maken wat goed bij jou past. Daardoor wordt het gemakkelijker om een keuze te maken die jou ligt, waar je je goed bij voelt en waar je gelukkig van wordt.

Je kunt tegenwoordig uit zo enorm veel studierichtingen en jobs kiezen, zou jij niet willen weten wat er nu bij jou hoort, in plaats van eindeloos te struinen in een onoverzichtelijk veld van mogelijke opties?

De kosten voor een sessie van 60-75 minuten bedragen 75 euro incl. BTW