WKX - The Open Mind - Pendera
WKX - The Open Mind - Gouden sleutel

Pendera

Wat is Pendera (Pendel & Era)

Pendera is een manier van werken om je te voorzien van de juiste gereedschappen, inzichten en middelen om verbinding te maken met je Hogere Zelf (je begeleiding). Vanuit dat punt kun je eindeloos verder te groeien! Het maakt gebruik van een pendel en pendelkaarten, zodat je op een eenvoudige manier verbinding kunt maken met je Hogere Zelf. Na verloop van tijd zijn deze tools niet meer noodzakelijk omdat je intuïtie het dan overneemt.

Oud schoolsysteem

Het traditionele schoolsysteem heeft een verticale opzet. Je neemt eerst deel aan een basis class om vervolgens door te kunnen stromen naar een gevorderden class. Pendera is totaal anders en maakt gebruik van een opzet die lijkt op een madeliefje. De enige vereiste is dat je deelneemt aan de Pendera – Foundation Class; het centrum van de bloem. Alle andere classes vormen de bloemblaadjes en klikken vast op dit centrum. Jij kiest de bloemblaadjes die bij jou horen.

Welke bloemblaadjes passen bij jou?

Deze opzet is gericht op jouw persoonlijke groeiproces. Daarin zit ligt de beloning, niet in een certificaat of kwalificatie. Deelnemers aan het Personal Mentoring Program hebben hierbij een enorme voorsprong, omdat je al een beeld hebt van jouw talenten. Deze heeft jouw ziel uitgekozen, zodat jij jouw droomleven kunt leven. Zo kies je de bloemblaadjes die bij jouw groeiproces passen om helemaal tot bloei te komen.

Toekomst proof

Pendera is gebaseerd op een ‘open source concept’. Dit is helemaal in lijn met de Nieuwe Balans Energie; het nieuwe tijdperk zoals voorspeld door de oude volken. Er is dus geen eigenaar, het is van ons allemaal. Iedereen mag eigen pendelkaarten toevoegen en de kennis daarover delen. We delen het samen omdat we samen EEN zijn. Samen creëren we de toekomst.