WKX - The Open Mind - Pendera - Foundation
WKX - The Open Mind - Gouden sleutel

Pendera - Foundation

Pendera – Foundation

De Pendera Foundation Class heeft als enige doel om jou te leren een heldere lijn met je Hogere Zelf (je begeleiding) op te zetten en hoe je die moet behouden. We maken daarbij gebruik van een pendel en pendelkaarten.

Tijdens deze class:

  • Krijg je persoonlijke begeleiding
  • Leer je in tal van situaties te onderscheiden of je antwoorden inderdaad van je Hogere Zelf komen of van je ego, je fantasie, wishful thinking, enz.
  • Hoe je met een pendel en kaarten kunt werken.
  • Leer je zelfvertrouwen opbouwen en op je antwoorden te vertrouwen.
  • Is er alle tijd, rust en ruimte om jezelf deze wijze van werken aan te leren.

Pendera Foundation is de enige vereiste om aan alle mogelijke vervolg classes te kunnen deelnemen, daar het de absolute basis is voor je nieuwe toekomst. Als je dit onder de knie hebt, kun je alle kanten op en kun je gebruik maken van het oneindige potentieel dat er voor je klaarligt. Je leert communiceren met het universum, met je cosmic team, je spirit guides of hoe je het ook noemt.  

Class opzet

Deze class bestaat uit twee dagen van 8 uur waarin we in levenden lijve samen komen. Daarna volgen nog 8 weken waarin elke week 2 uur online aanvullende training plaatsvindt. Zo ben je klaar voor je nieuwe toekomst.

De class is geheel nieuw en ik start in januari met de eerste classes. Data volgen nog. Class prijs: 800 euro. Indien je interesse hebt, stuur dan een mailtje naar: info@wiljodirkx.nl