WKX - The Open Mind - Mentoring

Persoonlijk Begeleidingstraject

Jouw talenten

Mensen vragen mij vaak: ‘Maar wat is nu mijn rol in deze wereld en hoe kan ik mijn talenten inzetten voor deze nieuwe wereld in balans?’ Vaak weet je wel een aantal van je talenten (‘Ik ben een echt ‘mensen mens’) maar besef je meestal onvoldoende dat je deze hebt uitgekozen voor iets veel groters. 

Hoe fijn zou het dan zijn als iemand een tijdje met je oploopt, zodat je gaat ontdekken wat al jouw talenten zijn en waar jij deze precies voor kunt inzetten? Door mijn heldere lijn met SPIRIT kunnen we jouw blauwdruk voor dit leven samen in kaart brengen. Dit is goud waard. Je gaat inzien dat het leven opeens voor je werkt en moeiteloos gaat. Dat je precies doet wat je moet doen op het juiste moment. Je doet eindelijk waar je helemaal blij van wordt en dat gaat nooit vervelen. Opeens ga je inzien dat je al je talenten kunt combineren en kunt inzetten om meerdere gebieden tegelijkertijd te bedienen. Je bent niet meer beperkt tot een enkele richting zoals het nu gebruikelijk is in de maatschappij. Het  Begeleidingstraject maakt je basis heel breed, waardoor zich een veld van oneindig veel mogelijkheden voor je opent. Dan realiseer je je, dat je altijd met een beperkte versie van jezelf naar het leven gekeken hebt.

Om gebruik te kunnen maken van een Persoonlijke Begeleidingstraject, starten we altijd eerst samen met een Inzichtsessie.

Begeleiding

Via een Persoonlijk Begeleidingstraject kan ik je o.a. helpen waar je
je talenten, gaven en mogelijkheden voor uitgezocht hebt en hoe je ze kunt gebruiken in dit nieuwe tijdperk. In plaats van dat je moet zoeken wat je met je talenten moet doen in dit leven (zo doen we dat allemaal als we naar school gaan en een carriere wilen opbouwen), is het mogelijk om precies te duiden waar je talenten echt voor bedoeld zijn. Dat je ze gebruikt precies zoals de bedoeling was. Het is dan alsof alle puzzelstukjes op hun plaats gaan vallen, waardoor je gaat merken dat het leven voor je gaat werken, in plaats van dat je tegen de stroom in moet zwemmen.

Jouw toekomst

Zo bereid je jezelf voor op de toekomst die voor je ligt en open je een veld van oneindige mogelijkheden voor jou. Mogelijkheden die je met je rationele verstand als onmogelijk zou hebben bestempeld.

Eindelijk kun je het leven leiden waarvoor je geboren bent en dat je hebt uitgezocht voordat je geboren werd. Het is tijd om te ‘shinen’, en je plek in te nemen. Laat mij je op weg helpen naar JOUW gouden toekomst.