WKX - The Open Mind - Reviews
WKX - The Open Mind - Gouden sleutel

Reviews

Wiljo helpt mij door te kijken wat er nu echt speelt vanuit het grotere geheel. Het brengt mij verder op mijn pad. Het is heel fijn om te kunnen sparren op een dieper niveau wat mij naar een hoger level brengt. 

Ben heel dankbaar dat ik Wiljo heb leren kennen. Iemand die zo zuiver in contact staat is zeldzaam.

Anouk Steggerda

 
 

Wiljo’s unieke aanpak geeft mij een helder kijkje in de keuken van mijn eigen ziel. Samen gaan we door de laatjes en kastjes. Wat ik niet meer kan gebruiken gooit hij weg. Ingrediënten waarvan ik vergeten was dat ik ze had, blijken ineens voor verrassende nieuwe recepten te zorgen. Dankzij onze gesprekken weet ik beter wat mijn unieke basisingrediënten zijn en hoe ik ze het beste kan gebruiken. En ook dat de slowcooker meestal beter werkt dan de snelkookpan …

Pepita Venrooy

Wiljo werkt altijd met je samen in een ‘sessie’. Zijn manier van werken en de ‘issue’ benaderen is to the point, respectvol en met een gezonde dosis humor. Als je tegen zaken aanloopt in je leven, het maakt niet uit wat het is, dan is hij de aangewezen persoon om je verder te brengen op je levenspad.

Jenny Kuijs

Via het boek Cosmic Woman van Tessa Koop kwam ik bij Wiljo terecht. 
 
De sessie gaf mij net dat stapje extra wat ik nodig had om tot mijn innerlijk kompas te komen, te wensen/vragen, te luisteren, de danken, te creëren en in contact met mijn team te zijn.
 
Karen Korrf de Gidts
 

Wiljo helpt mij op zijn eigen, unieke wijze om tot de kern te komen van dingen waar ik tegenaan loop, inzicht te krijgen en altijd in samenwerking te kijken naar wat er naar voren mag komen in een sessie. Ik vond het eerst best spannend, maar Wiljo stelt je gelijk op je gemak, alles mag er zijn en niks is raar. Ik ervaar het als een heel warm, fijn en puur contact. Voor mij zeer waardevol en een absolute aanrader.

Marit Wijma

“I have had the gift of working with Wiljo and review different situations in my life. He always brings new possibilities for healing, using the higher perspective. 
 
His spiritual gifts and connection bring clear responses to our issues, helping us to heal, understand and move forward in any situation.”
 
Verónica Bau Valenzuela
Chile – South America

Wiljo neemt je mee in een gesprek op energetisch en zielsniveau. Je komt dan de ontbrekende puzzelstukjes tegen van je levenslessen hier op aarde. Hij doet dit op een integere manier en zonder oordeel. Ik raad het iedereen aan die zijn levensdoel wilt ontrafelen.
Mijn dank ik groot.

Aad Lipman

Tijdens de sessies met Wiljo weet hij altijd precies de juiste snaar te raken, waardoor ik me begrepen en gesteund voel en ik de boel weer vanuit een ruimer perspectief kan zien. Daarnaast helpt hij me op zijn eigen bijzondere wijze om oude patronen los te laten en ruimte te scheppen voor het weer vrij laten stromen van mijn levensenergie. De sessies hebben ècht een enorm effect op mijn leven. Ik voel me veel beter in mijn vel, weet weer waar ik naartoe wil en voel me dichtbij mijn hart en intuïtie. Als mens ervaar ik Wiljo als een warme, hartelijke man (en grappig!). Een wijze down to earth tovenaar. Ik ben heel dankbaar dat hij op mijn pad gekomen is 🙏

Sietske Swildens

Door samen met Wiljo te sparren kan ik nu meer dingen die ik voelde, zag of überhaupt ervaarde plaatsen. Bevestiging kan zo heerlijk zijn : ). We bonden samen de losse eindjes vast tot 1 geheel. Zijn manier van doorvragen vanuit meerdere perspectieven gaf mij de verdieping die ik op dat moment nodig had. Hij heeft me mijn waardevolle missie en tools weer laten voelen en de focus van mijn blauwdruk verscherpt. Wat ben ik mega dankbaar dat deze heldere en fijne manier van werken beschikbaar is door Wiljo Dirkx.

Jelske de Beer

De samenwerking met Wiljo is voor mij, ondanks alle verbale uitwisseling, grappig genoeg niet in woorden te vatten. De woorden voelen als een, weliswaar interessante, laag aan de oppervlakte, waaronder iets diepgaanders schuilgaat. Terwijl het zonder meer heel fijn is om te sparren over dagelijkse dingen en het hoe en waarom van mijn handelen om zo steeds dichter bij mijn eigen zuiverheid te komen, is dit voor mij niet de kern van wat Wiljo kan bieden. Wat dat dan wel is, is niet met mijn denken te beredeneren. Op een dieper en wezenlijker niveau is het echter onmiskenbaar voelbaar en van waarde. Ik kijk ernaar uit de onmetelijke grenzeloosheid van al wat is, verder te mogen ontdekken en ervaren. Dankbaar voor dat Wiljo me in dit proces bij kan staan!

Anke van der Vorst

Werken met Wiljo voelt niet als werken maar als thuiskomen. Veilig voelen, vertrouwen, humor, inzicht en onmetelijk veel wijsheid zijn de woorden die in me opkomen als ik het gevoel probeer te omschrijven wat ik tijdens een sessie ervaar. Wezenlijke en rijke ervaringen die me écht raken, waar ik wat mee kan en vooral waar ik een blij hart van krijg. Ik gun iedereen Wiljo!

Reina Kroodsma

 

Vanuit een ingeving had ik Wiljo gebeld omdat ik me onrustig voelde in mijn baan en tegen bepaalde patronen aanliep die vaker terugkeren in mijn leven. Het mooie was dat Wiljo meteen tijd voor me had (synchroniciteit….) en me op een rustige manier met humor uitlegde hoe hij “werkt”. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik heb nieuwe inzichten verkregen, bevestiging van mijn eigen inzichten en het effect is nog steeds merkbaar. Als je een steuntje in de rug nodig hebt in welk proces dan ook, kan ik Wiljo zeker aanraden!

Angelica van Baar