Nieuwe Balans Energie

Informatie portaal

NBE Website Team

Er komt een nieuw portaal met informatie over de Nieuwe Balans Energie. Daarin vind je niet alleen de essentiële informatie, maar straks ook heel veel filmpjes en podcasts. Zo vind je de meest actuele informatie bij elkaar op een plek en kun je heel langzaam leren spelen met die Nieuwe Balans Energie. 

Het boek over de Nieuwe Balans Energie, dat ik samen met Anneke Vogels schrijf, gaat nog meer verdieping geven op dit nieuwe portaal. We gaan een nieuwe website lanceren die nu volop in de maak is.

De nieuwe website is de overstap naar de verdieping van het boek. Heel veel mensen zijn op zoek naar informatie over die Nieuwe Balans Energie wereld en dit portaal gaat daar helemaal in voorzien. 

Ik merk bij mijn eigen cliënten en studenten dat er een enorme behoefte en honger is naar die Nieuwe Balans Energie (NBE). Hoewel heel veel mensen schrijven over “de nieuwe wereld” is dat toch anders dan de NBE. Die laatste heeft zijn eigen spelregels, zijn eigen aanpak en kent oneindige mogelijk-heden die we ons rationeel niet eens kunnen voorstellen. 

Je zou het boek over de Nieuwe Balans Energie dat ik met Anneke aan het schrijven ben, eigenlijk nu moeten gaan lezen, maar het is er nog niet. Om die honger te stillen, is dit platform opgezet, met daaraan gekoppeld een Instagram account. Ik ben echt heel blij dat we nu helemaal los kunnen gaan.

Zodra er nieuws is, communiceer ik dat via instagram en een mailing aan iedereen.

Nieuwe_Balans_Energie_Website_Team

Samen met Simone Grummels van Atelier-S en Anneke Vogels van Right-here.nl, en Anke van der Vorst ben ik bezig met het opzetten van een informatie portaal voor de Nieuwe Balans Energie. Ik kijk halsreikend uit naar al het moois wat we binnenkort mogen gaan publiceren.

Als je eens wist op welke magische, moeiteloze manier het universum ons heeft samengebracht, dan zou je enorm verrast zijn. Onze energie samen is helemaal in lijn met de Nieuwe Balans Energie en we begrijpen elkaar intuïtief bijzonder goed. Dit is samenwerken op een totaal nieuw niveau en elk van ons voelt dat diep in het eigen systeem. We hebben onze rolverdeling niet zelf bedacht; het werd ons aangereikt, waardoor iedereen precies op die plek zit waar die helemaal tot zijn recht kan komen. Super gaaf!