Boek: Nieuwe Balans Energie

Wat is de Nieuwe Balans Energie

We schrijven een boek

We gaan van de oude wereld (Mannelijke Perspectief Energie) naar de nieuwe wereld (Nieuwe Balans Energie). Dat is een evolutionaire sprong. Het vindt plaats ongeacht wat wij mensen ervan vinden.

Elke 13.000 jaar vindt zo’n sprong plaats. De oude wereld is energetisch gestopt in maart 2020. Een nieuwe wereld is begonnen. Heel veel oude volkeren zoals de Maya’s, Hopi’s, Lakota’s, Aboriginals, Queros, Tolteken en vele anderen, hebben reeds duizenden jaren geleden voorspeld dat er een bewustzijnsverandering aan zou komen. Dat is NU.

We gaan van de oude wereld naar de nieuwe wereld. Oftewel; we gaan van een wereld van 100% denken, naar 60% intuïtie/gevoel, 20-30% denken en 10-15% andere dingen. Dat betekent dat het spel van het leven opeens totaal aan het veranderen is. Nieuw spel, nieuwe regels. We gaan leren om anders om te gaan met onszelf, met relaties en vriendschappen, met de natuur, met het leven zelf, met alles. Poeh he, dat wordt even slikken. 

Anneke Vogels - Right-here.nl

Je kunt het je niet voorstellen om te gaan van 100% ratio, naar nog maar 20-30% ratio. Aan elk begin komt ooit een eind. Toen het Romeinse Rijk nog bestond, kon zich ook niemand voorstellen dat het ooit zou eindigen. 

We kunnen ons daarom niet voorstellen dat onze wereld zoals wij die kennen, met onderwijs, geneeskunst, wetenschap, industrie, economie, politiek en zoveel meer, ooit zou kunnen veranderen. Maar we hebben geen keuze. Het is al aan het gebeuren. 

Samen met Anneke Vogels van Right-here.nl,  schrijf ik het boek over de Nieuwe Balans Energie. We komen er samen telkens achter dat het boek zich eigenlijk helemaal vanzelf schrijft. Alles over de Nieuwe Balans Energie staat erin. Wat zijn de nieuwe spelregels, hoe pas je ze toe, hoe ga je van de oude wereld naar de nieuwe wereld. Hoe speel je het nieuwe spel en nog veel meer.

MAIL MIJ als je op de hoogte gehouden wil worden van een publicatie datum.