WKX - The Open Mind - Over mij

Over mij

Ik ben Wiljo Dirkx, vader van twee prachtige dochters en een levensgenieter. Ik ben een alchemist van het leven. Ik begrijp hoe het leven werkt, waarom de dingen op ons pad komen, hoe je daarmee omgaat, hoe ons ego werkt en hoe onze ziel ontstaat en zijn pad vormt en nog zo enorm veel meer. Stel je eens voor dat je de mogelijkheid zou hebben om, met mij, rond te kijken in het veld van onbeperkte mogelijkheden? Dat er nagenoeg geen grenzen zijn aan wat je maar zou kunnen vragen en daarop, vaak vanuit een verrassend perspectief, een antwoord op zou kunnen krijgen. 

Dat omschrijft het beste wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen. Als The Open Mind kun je mij nagenoeg alles vragen wat je maar wilt. Zo krijg je toegang en inzicht in je ware potentieel, waardoor je helemaal in je eigen innerlijke kracht komt te staan. Door middel van nieuwe inzichten, perspectieven en ideeën leid ik je terug naar je blauwdruk. Dat is mijn wens. Ik hoop binnenkort met je kennis te mogen maken en ik kijk ernaar uit samen naar jouw uitdagingen te kijken.

Wat mij zo uniek maakt is dat ik de ware essentie van het leven begrijp. Waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren; waarom de dingen in je leven op je pad komen en hoe je daarmee om kunt gaan. Welk pad dat jij in het leven loopt en welke rollen er zich voor jou ontvouwen. Hoe het ego in al zijn details werkt, maar ook alles over de zielen, zielenrelaties, spirituele werelden en nog zo enorm veel meer. Ik begrijp de alchemie van het leven.

Wiljo