Classes

Pendera Foundation Class

Steeds meer mensen willen leren communiceren met hun begeleiding. Maar lijkt gemakkelijker dan gedaan. Je ego, fantasie, wishful thinking en andere zielen doen allemaal een duit in het zakje. Hoe weet je nu waar je antwoord vandaan komt? Dat leer je in de Pendera Foundation Class. 

Leer communiceren met je begeleiding. Wanneer is het fantasie, wishful thinking, je ego, je begeleiding, andere zielen die met je werken? In deze class bouwen we alles rondom het concepten: “Check your Source” & “leer om voorbij te gaan aan je bewuste mind”. 

Leer hoe je boeken, trainingen, podcasts, instagramfilmpjes kunt checken op hoe accuraat en niet accuraat ze zijn. Maar leer ook te luisteren naar je begeleiding. Uiteindelijk leer je te vertrouwen op de antwoorden, dus ook op je begeleiding.

Pendera Clearing & Releasing Class

Wanneer je de Pendera Foundation Class hebt gevolgd, heb je geleerd om middels pendel en pendelkaarten te werken met je begeleiding. Je hebt geleerd om ego/verstand te onderscheiden van je intuïtie.

De Pendera Clearing & Releasing Class borduurt hierop voort. Hierin leer je hoe je zielenprogramma’s, blokkades, verstorende energieën en nog veel meer kunt opruimen. Ook leer je hoe je dingen gemakkelijker kunt loslaten in het leven.  Door op te ruimen en los te laten ga je inzien dat je je lichter en lichter gaat voelen in het leven.

NBE Foundation Class

Nieuwe-Balans-Energie

“We gaan van de 3e naar de 5e dimensie”, is een abstracte uitspraak die al decennia lang over het internet waart. Wat is het nu echt? Hoe kom je daar nu terecht? Of zit je er al in? Een andere omschrijving voor dit alles is: “we gaan van de Mannelijke Perspectief Energie (MPE) naar de Nieuwe Balans Energie (NBE)”. 

Opeens wordt die abstractie weggehaald en kun je gaan leren hoe die NBE werkt voor jou. Je gaat zien dat we midden in een evolutionaire sprong zitten naar een andere staat van bewustzijn. Dat betekent: een nieuwe balans tussen het mannelijke- en het vrouwelijke, met name in jezelf. Maar ook totaal nieuwe spelregels voor het leven zelf. Alles gaat veranderen. Van 100% ratio, naar 60% intuïtie, 20-30% ratio en 10-15% andere dingen. In deze class leer je hoe die nieuwe wereld werkt en hoe je dit nieuwe spel kunt gaan spelen.